• slide 1
  • slide 2
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5

Välkommen hem till Subito

För oss är alla uppdrag ett hedersuppdrag

Företagsevent, jubileum, möten, party, kick-off, gala, invigning, premiär – kärt barn har många namn. Det handlar om FEST och vi är festfixare. Prata med oss om hur vi kan hjälpa just ditt företag göra festen som ingen vill missa och alla pratar om efteråt.

Hos oss är alla lika välkomna oavsett bransch, storlek på företag eller plånbok. Precis som det ska vara när man kommer till en fest! Vi är en liten byrå med stora idéer och stor kreativitét. Därför är många av våra uppdragsgivare välkända företag som uppskattar det engagemang eventbyrån Subito ger sina kunder. Att vi inte är så många till antalet gör att hela Subito alltid arbetar med våra uppdrag och att hela byrån är engagerade i det vi gör.

En titt i backspegeln.

Året var 1998 då Marita och Daniel träffades första gången på radiostationen NRJ. Marita som är ekonom i botten arbetade som radioreklamchef. Daniel var då försäljningsansvarig och gick senare över till programsidan och blev programledare i morgonshowen där han skrev manus, sketcher och gjorde röstimitationer. Detta blev startskottet till en relation som utvecklades till det egna företaget Subito som grundades för 10 år sedan. Innan dess har duon bland många äventyr hunnit cykla från Stockholm till Marocko och hem igen!

En titt i ryggsäcken.

Vi är båda småbarnsföräldrar med varsin familj och 2 vilda pojkar vardera men har man världens roligaste jobb är det inga problem att kombinera familjelivet med eventbyrån Subito. I och med det tycker vi såklart om att arrangera barnrelaterade event och har ett stort antal barnfilmer och andra barnevent på meritlistan.

Genom åren har även de lite rockigare uppdragen lockat lite extra såsom Aftonbladets Rockbjörnen, Martin Scorseses Shine a Light om Rolling Stones, Rockfestivalen Where the action is på Stora Skuggan mm. Andra minnesvärda och spektakulära event är Ernst Billgrens bokrelease för ”Historien om allt” på Hovstallet och eventen för Norrlands Guld i Sollefteå och Stockholm. När Anglais efter två års renovering skulle ha sin Grand Opening och bli Scandics flaggskeppshotell gick uppdraget till Subito, både själva öppningsfesterna och det första årets PR-arbete. Anglais är än idag ett av de mest incheckade platserna i Stockholm efter Arlanda.

Det viktigaste med en fest är mixen av människor, att de har ett syfte av vara inbjudna och framför allt känner sig välkomna. Många gäster säger att de kan gå själva till en Subitofest för det är som att komma hem till Daniel och Marita och det tycker vi är det bästa betyget man kan få. Det personliga omhändertagandet oavsett om det är 500, 1000 eller 50 gäster är lika viktigt som eventets syfte och mål. Att vi har extremt goda kontakter och relationer med press och bloggare gör att vi vid behov har styrkan att få väldigt bra medial uppmärksamhet, om det ska vara att sitta i en morgonsoffa, artiklar i branschpress, uppslag i mingelpress eller bland enskilda bloggare eller bloggnätverk.

En titt i kikaren.

Vårt mål är att fortsätta leverera fantastiska upplevelser för våra uppdragsgivare, göra PR-aktiviteter som sticker ut, sammanföra målgrupper med produkter och varumärken under minnesvärda former som attraherar alla sinnen.

Tillsammans med oss kan du som marknadschef förutom ett lyckat event, få din investering tiodubblad i medievärde.

Att med andra ord fortsätta göra håll-käften-event som blir en snackis!

Låt oss tillsammans se till att det blir en ljus framtid.

Affärsdrivande varumärkes​utveckling.
Och andra jippon.

För oss handlar ett event om att levandegöra långsiktiga strategier lika väl som att rulla ut röda mattan och bjuda in celebra gäster. Men oavsett vad som ska uppmärksammas ser vi till att evenemanget blir en snackis som strör extra stjärnglans över dig och ditt varumärke.

Konferens

Bästa sättet att lära känna ditt team är att umgås med det och hela tiden utveckla det. Utifrån dina behov skapar vi rätt förutsättningar för att göra konferensen till något kreativt och minnesvärt för alla anställda OCH chefer. Även om det finns många marknadschefer eller liknande som är duktiga på att arrangera företags- konferenser bör de lägga sin dyrbara tid på det de är bäst på och istället låta oss göra det tidskrävande fotarbetet. Ansvariga chefer ska istället kunna lägga tid på att vara en fantastisk värd och hålla sin föreläsning istället för att ha ett körschema i innerfickan.

Läs mer

Galor, premiärer och invigningar

De flesta branscher har sina egna galor, det borde din bransch också ha! Att arrangera galor och premiärer är kanske urtypen av en fest med glitter och glamour. Vi har arrangerat oändligt många lyckade invigningar och galor från nästan lika många branscher. Under den här typen av evenemang är fotoblixtar ett måste, Subito's logga på inbjudan borgar för kvalité vilket gör att pressen har stor benägenhet att komma. Vad är väl en bal på slottet? Den kan ju vara dötrist eller alldeles alldeles underbar.

Läs mer

Företagsevent

Firmafest, jubileum, produktlansering, butiksmingel, kick-off, event, invigning, bolagsstämmor, kontorsmingel – kärt barn har många namn. Det handlar om FEST och vi är festfixare. Oavsett om man vill ha en lyxig, enkel eller exempelvis rockig tillställning är det viktigt att det är bra kvalité rakt igenom. Du har säkert varit på en fest som du tyckte hade det där lilla extra eller en dröm om hur ditt event ska bli, låt oss förverkliga den drömmen tillsammans med dig. Prata med oss om hur vi kan hjälpa just dig eller ditt företag att göra företagseventet ingen vill missa och alla pratar om efteråt!

Läs mer

”När vi öppnade vår nya kontor i Stockholm och bjöd in våra absolut viktigaste kunder och chefer kändes det tryggt att låta Eventbyrån Subito arrangera. De förvandlade vårt kontor till en cool nattklubb, såg till att Melker Andersson inte bara gjorde maten men också var med på plats, tillställningen kändes proffsig och exklusiv och blev mycket uppskattad av våra gäster och inflygna chefer.”

Helena Nieckels, Business Developement, Allianz Global Investors